• info@moushmoush.nl
  • +31 640589199
  • +31 640589199
 

Over Moushmoush

Binnenstad Arnhem - Ondernemers vertellen

Mohamad & Wieke, Syrisch eethuis Moushmoush

"Vers gemaakte Syrische gerechten geflankeerd door heerlijke sapjes."

Ondertussen ben ik al 18 jaar in Europa maar ik ben geboren in Syrië waar ik ook in de horeca werkte. Nadat ik lange tijd in België in restaurants heb gewerkt wilde ik graag iets voor mijzelf beginnen. Toen ik Wieke leerde kennen lag het voor de hand dat ik in Arnhem iets zou beginnen omdat zij hier woont. Al toen ik heel klein was hielp ik mijn moeder vaak in de keuken. Syrië is het land van fruit, groente en vlees en de keuken wordt gekenmerkt door de vele voorgerechten bereid met fijne kruiden in combinatie met de barbecue. Het zijn vooral veel kleine gerechtjes die in Syrië op tafel komen, die je met elkaar deelt.

Wij serveren hier allemaal verse huisgemaakte gerechten, er komt geen pakje of zakje aan te pas. Onze producten kopen we zo veel mogelijk vers op de markt, alleen voor speciale producten uit het Midden-Oosten gaan we naar de groothandel. Ik vind het heel belangrijk dat alles van goede kwaliteit is, dat ik persoonlijk contact heb met mijn gasten en dat het hier altijd schoon en verzorgd is. De gasten die hier komen waarderen dat, ze vinden het hier gezellig en zeggen vaak dat ze hier een vakantiegevoel ervaren. 

Met de andere ondernemers in de binnenstad hebben we goed contact. Vooral toen ik hier net kwam en nog niet zo bekend was in Arnhem, waren er mensen die mij goed hebben gesteund.

Lees hier meer over de Arnhemse ondernemers!

Fotocredits: Chrissie Sewalt - Story: Kyonne Leyser

 

Binnenstad Arnhem - Ondernemers vertellen

Gezellig samen tafelen?

Bekijk onze menukaart met traditionele Syrische gerechten & bestel direct Syriëus lekker eten! Wil je lekker Syriëus Syrisch op je tafel vanavond? Kijken hier ons menu en bestel direct via 0640589199, liefst via Whatsapp.

Afhalen kan dagelijks of kom gezellig bij ons eten. Ons eethuis is gevestigd aan de Beekstraat 102 te Arnhem. We zijn open van donderdag t/m zondag van 17.00 totdat de laatste gasten vertrekken (de keuken sluit tussen 20.30 en 21.00). Ook bier en wijn!

 

Gezellig samen tafelen?