/ Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten worden warm of koud geserveerd met rijst of brood en garnituur, passend bij het gerecht.

of koud geserveerd met rijst of brood en garnituur, passend bij het gerecht.
Foul Moukala (gestoofde tuinbonen met koriander)
Moussaqa’a (gegrilde aubergine, tomaten en uien uit de oven)
Okra (gestoofde onrijpe vruchtsoort met tomaat)
Mujaddara (burgul en linzen met gebakken uien)
Sabanigh (gestoofde spinazie met uien)
Proeverij (5 vegetarische gerechten)
Alles op bord (3 mezze en 2 vegetarische gerechten)

/ Warme gerechten
Falafel (kikkererwtenballetjes met kruiden) per stuk €1,00
Kippenlever (eventueel met koriander)
geserveerd met friet, garnituur en saus
Kipshawarma (geserveerd met friet, garnituur en saus)
Rundershawarma (geserveerd met friet, garnituur en saus)

/ Ambachtelijke warme specialiteiten
Kibbeh (gevulde, gefrituurde bal’letjes’ van bulgur met lamsgehakt)
Kibbeh van de barbecue
(gevulde bal’letjes’ van bulgur met lamsgehakt, lamsvet, granaatappel en walnoten)
Vegetarische kibbeh